شاید این سوال مهم برای شما هم پیش آمده باشد که چرا برخی افراد دستگاه ایمنی و گوارش قویتری دارند و برخی دیگر نه؟
شاید این سوال مهم برای شما هم پیش آمده باشد که چرا برخی افراد دستگاه ایمنی و گوارش قویتری دارند و برخی دیگر نه؟ چرا برخی میتوانند به راحتی گوشت یا شیر را هضم کنند اما گروهی دیگر در هضم این مواد غذایی دچار مشکل میشوند؟ آیا میدانستید این مشکلات تا حدی به گروه خونی شما وابسته است؟ افراد به دلایل گوناگون از هم متمایز میشوند و یکی از این تمایزها در گروه خونی آنهاست. به عنوان مثال فردی که گروه خونی A+ دارد نمیتواند از فردی که گروه خونی B- دارد خون دریافت کند زیرا بدنش به شدت واکنش نشان میدهد. در مورد مواد غذایی نیز همین مساله وجود دارد یعنی برخی مواد غذایی که بدن برخی افراد به خوبی میپذیرد با دستگاه گوارش برخی دیگر سازگار نیست. هرچند دستگاه گوارش قدرت سازگاری بالایی دارد اما اگر بدانید چه موادغذایی با بدن شما سازگارتر است نیازی نیست بیدلیل دستگاه گوارش خود یا فرزندتان را خسته کنید.
گروه خونی O
گروه خونی O قدیمیترین و شایعترین گروه خونی است که از 50 هزار سال پیش تاکنون در رگهای ما جریان داشته است. بررسیها نشان داده گروه خونی انسانهای اولیه O بوده و با توجه به اینکه آنها بیشتر گوشتخوار بودهاند بدنشان با این ماده غذایی سازگار شده است. معده افرادی که گروه خونی O دارند اسید و تمام آنزیمهای لازم برای هضم پروتئینهای حیوانی را به اندازه کافی تولید میکند. از سوی دیگر گروه خونی O دهنده جهانی است اما تنها از گروه خود میتواند خون دریافت کند. از جمله دیگر مزیتهای این گروه خونی میتوان به سیستم ایمنی قوی و متابولیسم خوب اشاره کرد؛ البته جالب است بدانید سیستم ایمنی خوب و قوی این گروه باعث میشود افرادی با این گروه خونی بیشتر به بیماریهای خودایمنی مبتلا شوند و میزان ابتلا به آلرژی نیز به همین علت در آنها بالاتر باشد. دستگاه گوارش دارندگان گروه خونی O به راحتی با غذاهای جدید سازگار نمیشود و به جز پروتئین با سایر گروههای غذایی دچار مشکل است. اگرچه این عدم تحمل را نمیتوان مسئول بروز مشکلات جدی در این افراد دانست ولی این افراد ظاهرا در ابتلا به زخمهای معده و اثنیعشر حساسیت بیشتری دارند. از آنجا که دستگاه گوارش این گروه خونی با مصرف پروتئین مشکلی ندارد میزان چربی دریافتی این افراد بالاست و به همین علت خطر ابتلا به سختی شرائین و ناراحتیهای قلبی – عروقی در آنها افزایش مییابد. به دارندگان گروه خونی O توصیه میشود در درجه اول میزان مصرف پروتئینهای حیوانی را کاهش دهند و سعی کنند سبزی را وارد برنامه غذاییشان کنند اما مراقب مصرف غلات، کلم و سبزیهای خشک باشند زیرا بدن آنها در هضم گلوتن کمی دچار مشکل است.
بقیه در ادامه مطلب